Home Jura service en reparatie

 


Huur een
koffiemachine

voor beurs, evenement of partij

 

Kijk onder het menu verhuur voor meer informatie!

 


Bristot
koffiebonen

Bristot

Bekijk het gehele assortiment!

 

 
Partners

Caffe Vianello is dé Jura dealer in Wateringen voor het Westland en omgeving en met onze eigen technische dienst verzorgen wij de service, reparatie en onderhoud van uw Jura koffiemachine, zowel zakelijk als voor de consument. Tevens leveren wij alle onderhoudsproducten om uw Jura machine in top conditie te houden.

Voor onze vaste klanten geven wij de Jura machine een jaarlijkse servicebeurt zodat uw machine in topconditie blijft en de koffie perfect blijft smaken. Tevens krijgt u tijdens de servicebeurt een bruikleen machine zodat u kunt blijven genieten van de koffie.


Storingen aan uw Jura koffiemachine

Heeft uw Jura koffiemachine een storing (error code), lekkage of smaak de koffie niet lekker meer dan kunnen wij dit voor u verhelpen.

Wij onderzoeken eerst het probleem van de machine en brengen u eerst op de hoogte van de reparatie en kosten, wij berekenen geen onderzoekskosten.

Bij een jaarlijkse servicebeurt voorkomt u lekkage, een slechte smaak van de koffie door schimmel en vuil in de machine en zetgroep.

  • Alle o-ringen worden vervangen
  • Reinigen van machine en zetgroep
  • Zetgroep wordt gereviseerd en voorzien van nieuwe o-ringen
  • Molen wordt gereinigd.

Mocht de zetgroep en of maalschrijven in slechte conditie zijn dan kunnen wij deze na overleg direct vervangen. Tevens is het mogelijk dat wij de machine bij u afhalen en weer terug bezorgen en de regio Westland.

Wij weken aan alle Jura modellen en geven garantie op al onze reparatie. Voor vragen of informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

 

Jura, reparatie, service, onderhoud, garantie, error code, error 8

 

 

Uw mandje is momenteel leeg.

Huur nu een
professionele
2 groeps espressomachine
voor beurs of evenement!


Eventueel met professionele Barista!

 


Koffiecatering voor op de beurs of evenement

Complete koffiecatering met een professionele barista.voor beurs of evenement en laat uw klanten genieten van een echte koffie die ze nooit meer vergeten!

 

Verzendkosten
€ 3,95
voor bestellingen onder de € 50,-

 

© Caffé Vianello
Postbus 191 • 2290 AD Wateringen • tel. 0174 769104 • fax. 0174 769107 • info@caffe-vianello.nl