Home Koffie bewaren


Huur een
koffiemachine

voor beurs, evenement of partij

Kijk onder het menu verhuur voor meer informatie!

 


Bristot
koffiebonen

Bristot

Bekijk het gehele assortiment!

 
Partners

Koffie bewaren

Koffiebonen bewaard u het beste op een koele donkere plek. De vijanden van koffie zijn lucht, warmte, licht, vocht en te sterke geuren. Als u uw koffiebonen langer vers wilt houdenkuntu ze bewaren in de koelkast, mits u de koffiebonenluchtdicht verpakt. Koffiebonen bewaren in de vriezer raden wij alleen aan als u zelf de bonen maalt en hier gelijk koffie mee zet.Gemalen koffie kunt u het beste in de vriezer bewaren, mits u de gemalen koffie direct uit de vriezer gebruikt. Vries de koffie na het ontdooien niet meer opnieuw in!

De VacuVin Coffee Saverbewaarbussen zijn een ideale manier om u koffiebonen of gemalen koffie zo lang als mogelijk vers te houden. Na het vullen van de VacuVin Coffee Saver sluit u de bus af met de meegeleverde deksel en pompt u de lucht eruit.Op deze manier is uw koffie dus altijd luchtdicht verpakt.De koffie bewaarbussen van VacuVin zijn gemaakt van donker plastic en houden dus tevens het licht (een tweede grote vijand van koffie) buiten.De bewaarbussen van VacuVin kunnen gewoon in de koelkast worden gezet. Eenander voordeel van het gebruik van de VacuVin bewaarbussenis dat het niet uitmaakt hoe vol de bus gevult is. U pompt altijd alle lucht eruit!De VacuVin bewaarbussen zijn tevens zeer geschikt om andere etenswaren in te bewaren.

 

Uw mandje is momenteel leeg.

Huur nu een
professionele
2 groeps espressomachine
voor beurs of evenement!


Eventueel met professionele Barista!

 


Koffiecatering voor op de beurs of evenement

Complete koffiecatering met een professionele barista.voor beurs of evenement en laat uw klanten genieten van een echte koffie die ze nooit meer vergeten!

 

Verzendkosten
3,95
voor bestellingen onder de 50,-

 

© Caffé Vianello
Postbus 191 • 2290 AD Wateringen • tel. 0174 769104 • fax. 0174 769107 • info@caffe-vianello.nl