Home Koffie nieuws


Huur een
koffiemachine

voor beurs, evenement of partij

Kijk onder het menu verhuur voor meer informatie!

 


Bristot
koffiebonen

Bristot

Bekijk het gehele assortiment!

 
Partners

Koffie nieuws

27-12-2010

Koers van arabica koffie blijdt stijgen!

De koers van Arabica koffie blijft maar stijgen. In New York steeg de koers vorige week naar 225,45 cent, het hoogste niveau sinds juni 1997. De reden hiervoor is niet zozeer de stijgende vraag, maar de slechte weersomstandigheden in koffieproducerende landen zoals Colombia en Vietnam. De koffieboeren aldaar krijgen de ene na de andere stortregen te verwerken, waardoor de oogsten flink tegenvallen


Bron: De Morgen


17-11-2010

Nederlander gek opduurzame koffie!

Nederlanders zijn gek op koffie, dat blijkt wel uit een jaarlijkse consumptie van 150 liter per persoon. Slechts enkele Scandinavische landen doen dat ons na! Niet alleen in kwantiteit is Nederland een koploper, maar ook de consumptie van duurzaam verbouwde koffie vindt hier bovengemiddeld gretig aftrek. We staan zelfs op nummer 1 wereldwijd. Ongeveer de helft van alle gedronken koffie in Nederland is duurzaam verbouwd, de Verenigde Staten volgen op de tweede plaats met slechts vijftien procent.

Bron: Dagblad De Pers


28-09-2010

Koffieprijs hoogste in 13 jaar!

De koffieprijs is vorige week op de ICE, de grondstoffenbeurs van New York, gestegen tot zijn hoogste peil in bijna dertien jaar. De prijs van de futures op arabica-koffie, voor levering in december, is gestegen tot ruim 1,85 dollar per pond. Dat is de hoogste prijs sinds december 1997. De afgelopen dagen hebben koffiebranderijen zoals Douwe Egberts, Drie Mollen en Neuteboom nieuwe prijslijsten uitgegeven met hogere prijzen. Het lijkt dat het einde van de prijsstijgingen nog niet in zicht is.

Bron: RTL nieuws

 

Uw mandje is momenteel leeg.

Huur nu een
professionele
2 groeps espressomachine
voor beurs of evenement!


Eventueel met professionele Barista!

 


Koffiecatering voor op de beurs of evenement

Complete koffiecatering met een professionele barista.voor beurs of evenement en laat uw klanten genieten van een echte koffie die ze nooit meer vergeten!

 

Verzendkosten
3,95
voor bestellingen onder de 50,-

 

© Caffé Vianello
Postbus 191 • 2290 AD Wateringen • tel. 0174 769104 • fax. 0174 769107 • info@caffe-vianello.nl