Home Webwinkel

 


Huur een
koffiemachine

voor beurs, evenement of partij

 

Kijk onder het menu verhuur voor meer informatie!

 


Bristot
koffiebonen

Bristot

Bekijk het gehele assortiment!

 

 
Partners

Webwinkel

 

Welkom in de webwinkel van Caffe Vianello. In deze webwinkel besteld u gemakkelijk en snel Italiaanse koffiebonen, koffiemachines, koffie accessoires en koffie koekjes. Ons assortiment koffiebonen bestaat uit: Bristot, Mokamo, Brao, Mrs. Rose, Lavazza, Illy, Ionia en Augusto. Qua koffiemachines voeren wij de merken: Gaggia (topper Gaggia Titanium en Gaggia Accademia), Jura (topper Jura XS90 One Touch), Nivona, Saeco (topper Saeco Odea Giro) en Francis Francis (Illy). Buiten de koffiebonen en koffiemachines hebben wij ook koffie accesoires in ons assortiment. De dubbelwandige glazen van bodum zijn ideaal om uw koffie of thee in te schenken. De VacuVin Coffee Saver is ideaal om uw koffiebonen en gemalen koffie lekker lang vers te houden.

Caffe Vianello verhuurt koffiemachines voor beurs en evenement, voor de horeca en voor feesten en partijen. Wij verhuren oa de Gaggia Titanium, Jura XS90 One Touch, Nivona Romatica 855 en de Saeco Odea Giro.

Kijkt u rustig rond op onze website en als u vragen heeft kunt u altijd even bellen...

Uw mandje is momenteel leeg.

Huur nu een
professionele
2 groeps espressomachine
voor beurs of evenement!


Eventueel met professionele Barista!

 


Koffiecatering voor op de beurs of evenement

Complete koffiecatering met een professionele barista.voor beurs of evenement en laat uw klanten genieten van een echte koffie die ze nooit meer vergeten!

 

Verzendkosten
€ 3,95
voor bestellingen onder de € 50,-

 

© Caffé Vianello
Postbus 191 • 2290 AD Wateringen • tel. 0174 769104 • fax. 0174 769107 • info@caffe-vianello.nl